DUYURULAR

12.02.2024

"Auditing ESG Risks. The European Banking Experience" Webinarı

 
Değerli Meslektaşlarımız,
 
Türkiye İç Denetim Enstitüsü öncülüğünde kurulan Balkanlar ve Yakın Asya İç Denetim (BANAIA) inisiyatifinin ilk etkinliği olarak, 28 Şubat 2024, 12:00-13:30 saatleri arasında BBVA, Sürdürülebilirlik & Yetenek ve Kültür İç Denetim Direktörü Luis de la Fuente katılımıyla “Auditing ESG Risks. The European Banking Experience” başlıklı bir webinar düzenlenecektir.
 
Moderatörlüğünü Garanti BBVA İç Denetim Yöneticisi Berivan Kaya Çolpan’ın yapacağı webinarda çevresel risk yönetimi, sosyal riskler ve paydaşlar, kurumsal yönetim, sürdürülebilir finans, sürdürülebilirlik raporlaması, Avrupa mevzuat çerçevesi, temel Uluslararası Standartlar ve Referans çerçeveleri ile iç denetim yaklaşımı konularının ele alınacaktır.
 
Webinara ücretsiz katılarak 1,5 CPE kazabilirsiniz.
 
Kayıt için tıklayınız.
 
*Seminer dili İngilizcedir.
 
Sunuma buradan ulaşabilirsiniz.
 
Luis de la Fuente, CIA, CRMA, CESGA
 
Luis De La Fuente 26 yıllık iç denetim deneyimine sahiptir; BBVA İspanya & Portekiz ve BBVA Kurumsal & Yatırım Bankacılığı İç Denetim Müdürü olarak görev yapmıştır. 2016 – 2021 yılları arasında ABD’de BBVA’nın İç Denetim Yöneticisi rolünü üstlenmiştir.
 
De La Fuente, BBVA’da 2021 yılından beri BBVA Grup İç Denetim Yöneticisine bağlı olarak Sürdürülebilirlik, Yetenek ve Kültür için İç Denetim Müdürü olarak görev yapmaktadır. Görevi kapsamında iklimle ilgili ve çevresel riskler, sürdürülebilir finans, sürdürülebilirlik raporlaması, yetenek yönetimi ve kurumsal kültür konularında denetim hizmeti vermektedir.
 
De La Fuente, Universidad Autónoma de Madrid’den Ekonomi alanında lisans ve Universidad de Cantabria’dan Bankacılık ve Finansal Piyasalar alanında yüksek lisans derecesine sahiptir. Sertifikalı İç Denetçi (CIA) olup İç Denetçiler Enstitüsü tarafından verilen Risk Yönetimi Güvencesi Sertifikasına (CRMA) sahiptir. Ayrıca Avrupa Finansal Analistler Dernekleri Federasyonu (EFFAS) tarafından tescillenmiş bir Sertifikalı ESG (Çevre, Sosyal ve Yönetişim) Analistidir (CESGA).
 
Saygılarımızla,
Türkiye İç Denetim Enstitüsü