DUYURULAR

26.12.2022

TİDE Genel Müdür Değişikliği

 
Değerli Üyelerimiz,
 
Enstitümüzde 9 yılı aşkın süredir Genel Müdür pozisyonunda görev alan Ertan Küçükyalçın, bayrağı Aralık ayı itibarıyla E. Ruşen İnceoğlu’na devretti!
 
Türkiye’de iç denetim mesleğinin uluslararası standartlarda uygulanması, şirketlerin kurumsal itibarının korunması ve değer kazanması amacıyla yaptığımız çalışmalarda gösterdiği emekler için Ertan Küçükyalçın’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarken, bu yolculuğumuzda bizimle birlikte olacak yeni Genel Müdürümüz E. Ruşen İnceoğlu’na  yeni görevinde başarılar diliyoruz.
 
Saygılarımızla,
Türkiye İç Denetim Enstitüsü Derneği Yönetim Kurulu 
 
 
 
E.Ruşen İnceoğlu
 
Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 2004 yılı mezunu olan Ruşen İnceoğlu, çalışma hayatına Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nde (TÜSİAD) başlamış, 2004-2010 yılları arasında Türkiye’nin yurtdışında tanıtımı ve Avrupa Birliği’ne (AB) tam üyeliği için Brüksel, Paris ve Berlin merkezli stratejik iletişim, kamu diplomasisi ve lobi faaliyetlerinin yürütülmesi alanlarında TÜSİAD Genel Merkezi ve Paris Temsilcilik Ofisi’nde görev yapmıştır. Daha sonra Sütaş Grubu, Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AİFD) ve Amerikan Şirketler Derneği (AmCham Turkey/ABFT), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Ofisi gibi kurumlarda politika analizi & strateji, başkanlık ofisi yönetimi, dış ilişkiler, kurumsal & stratejik iletişim, lider iletişimi, kamu ilişkileri ve sektörel politikalar alanlarında çeşitli görevler üstlenen İnceoğlu, son olarak Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Genel Sekreteri olarak çalışmaktaydı.
 
İzmir doğumlu olan Ruşen İnceoğlu Galatasaray ve Paris-II Panthéon-Assas Üniversitelerinden Bölgesel ve Stratejik Etütler ve Uluslararası Ekonomi alanlarında yüksek lisans dereceleri sahibidir. Yüksek Sosyal Bilimler Okulu’nda (EHESS-Paris) Ekonomi alanında doktora çalışmaları yürüten İnceoğlu, akıcı Fransızca ve İngilizce bilmektedir.