DUYURULAR

29.12.2022

TİDEx Profesyonel Söyleşileri: “İç Denetimde Yapay Zeka ile Sürekli İzleme”

 
Değerli Meslektaşlarımız,
 
TİDEx Profesyonel, KPMG Türkiye iş birliğinde 5 Ocak 2023 Perşembe günü, saat 11:00’de “İç Denetimde Yapay Zeka ile Sürekli İzleme” başlığı ile gerçekleşecektir.
 
KPMG Türkiye, Yönetişim, Risk & Uyum ve Teknoloji Risk Lideri, Danışmanlık Şirket Ortağı Sezgin Topçu, KPMG Türkiye, Şirket Ortağı, Veri, Analitik ve Dijital Lideri, Teknoloji Sektör Lideri Gökhan Mataracı, KPMG Türkiye, Suistimal Önleme, İnceleme, Ticari Uyuşmazlık ve Uyum Danışmanlığı Direktörü Batuhan Tellioğlu ve SAS Türkiye, Profesyonel Hizmetler ve Danışmanlık, Yönetici Danışman Mert Özgür’ün konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, TİDE Yönetim Kurulu Üyesi, Kordsa, Global İç Denetim Grup Müdürü Aytek Demirdelen moderatörlüğünde gerçekleşecektir.
 
“Organizasyonlarda verilerin sürekli izlenmesi, iç kontrol ortamının iyileştirilmesi ve sistemler üzerinde işlemlerin gerçekleştirilmesi esnasında anomali tespiti ve yönetimine ilişkin yapay zeka kullanımı ve sürekli izleme faaliyetleri gün geçtikçe daha çok yaygınlaşmaya başladı...” Süreçlerin tasarımı, kullanılan teknoloji ve ürünler, sürekli izleme kurulumunda kullanılabilecek metodolojik yaklaşımlara ilişkin konuların ele alınacağı söyleşimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.
 
 
TİDEx Profesyonel’e Zoom platformu üzerinden katılım sağlayarak bir (1) CPE kazanabilirsiniz. Katılım sonrasında CPE belgesi için tide@tide.org.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Saygılarımızla;
Türkiye İç Denetim Enstitüsü