DUYURULAR

01.03.2023

"Kurumsal Farkındalık Ödülleri" Sahiplerini Arıyoruz

 
Değerli Üyelerimiz,  
 
Tüm dünyada İç Denetim farkındalık ayı olarak kutlanan mayıs ayı içerisinde "İç Denetim Farkındalık Ödülleri”, düzenlenecek bir tören ile kazananlara takdim edilecektir.
 
Farkındalık ödülleri kapsamında, bünyelerinde iç denetim farkındalığı yaratma konusunda özel çalışmalar yapan kurumlara, her yıl olduğu gibi bu yıl da "Mesleki Tanıtım Faaliyetleri Ödülü" verilmesi planlanmaktadır. Farkındalık ayı kapsamında sizlerin de 1 Mart 2022 – 28 Şubat 2023 döneminde kurumunuzda  gerçekleştirdiğiniz, İç Denetim mesleğinin tanıtımına ve katma değerine ilişkin özellikle denetimde dijitalleşme ve inovasyon çalışmaları da dahil olmak üzere,  iletişim ve farkındalık faaliyetleriniz var ise bu faaliyetlerde kullanılan materyallerle birlikte başvurunuzu bizlerle paylaşmanızı rica ederiz.
 
Ayrıca aynı dönem içerisinde IIA kriterlerine uygun bağımsız değerlendirme kuruluşları veya uzmanları tarafından, Standartlar ve Etik Kuralları’na uyum konusunda QAR değerlendirmesinden geçerek ilk defa gereklilikleri yerine getiren kurumlar, ilgili QAR uyum belgelemesi ile birlikte ‘’Kalite Güvence Dış Değerleme Farkındalığı Ödülü’’ için başvuru yapabilir.
 
Başvurularınızı 31 Mart 2023 tarihine kadar tide@tide.org.tr adresine gönderebilirsiniz.
 
TİDE Yönetim Kurulu tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda, ödül kazananlar, mayıs ayında yapılacak olan “İç Denetim Farkındalık Ödül Töreni”  esnasında açıklanacaktır.
 
TİDE Ödül Yönetmeliği dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Saygılarımızla, 
Türkiye İç Denetim Enstitüsü